Nyheter

Axel ledde i WC-debuten

  • 27 apr 2023

Axel Elmblad gjorde i dag, 27 april, debut i World Cup. Tävlingen sändes i svensk television och när sändningen började rapporterade Jakob Hård att Axel Elmblad sprungit i mål och ledde herrklassen.

Starkt genrep inför 10-mila

  • 23 apr 2023

Precis som förra året genrepade BSOK inför 10-mila med deltagande i Stigtomtakavlen i Södermanland. Fjolårets tolfteplats förbättrades två snäpp.

Axel uttagen till världscupen

  • 19 apr 2023

Första omgången av världscupen i norska Østfold 27-30 april

Axel och BSOK i rampljuset

  • 17 apr 2023

Gångna helgen präglades av dubbla framgångar. Dels Axel Elmblads framfart i Swedish League-premiären och inte minst klubbens arrangemang i Gnosjö.

Vi arrangerar tävlingar

  • 12 apr 2023

Kommande helg är det dags för klubbens årliga arrangemang av tävlingar. De äger rum i Gnosjö tillsammans med Gnosjö FK och det finns plats för deltagare.

Grattis Victor Hörnquist!

  • 12 apr 2023

image: Grattis Victor Hörnquist!

Tilll en ambitiöst satsande junior i Bredaryds SOK

”Med sin målmedvetenhet och positiva attityd vare sig det gäller den egna satsningen eller arbetet i klubben, är vederbörande ett föredöme. Vid sidan av studier på OL-gymnasium och ett ambitiöst deltagande på värdetävlingar, som resulterat i flera framskjutna placeringar, finns också insatser som ledare samt banläggningsuppdrag på meritlistan. 

Utöver det individuella tävlandet har löparen i fråga med sin mångsidighet och helhjärtande insats, oavsett vilken sträcka som tilldelats, varit en viktig kugge i klubbens stafettlag under året. Årets pristagare är reserven som tog en plats i SM-laget när stjärnan föll ifrån och inledde på ett föredömligt vis jakten på en medalj med sin förstasträcka”.

Så löd formuleringen när juryn utsett innehavare av Britt och Erling Svenssons hederspris 2022.

28 pallplatser under påsken

  • 11 apr 2023

Klubbens medlemmar låg verkligen inte på sofflocket och käkade ägg under påsken. 56 personer tävlade och totalt noterades 28 pallplatser, 43 topp-5- och 67 topp-10-placeringar.

45 har redan tävlat

  • 2 apr 2023

Förra året deltog 139 BSOK:are i tävling minst en gång. Efter mars månads utgång har 45 tävlat och totalt gjort 114 starter, varav 96 i mars.

Härlig seger för Sara

  • 2 apr 2023

Vintern vägrar ge sig med stympat OL-program som följd. Inte så många BSOK-starter som väntat, men flera positiva besked de senaste helgerna.