Ikväll tisdag 19 februari. Spårare har varit i farten i morse. Det finns t o m omkörningsspår. VÄLKOMNA! Kom i god tid.

Är klart. Man hittar det bakom snabblänkar nedan alt. fliken träning ovan. Finns en del luckor i det, bl.a kring våra klubbräningar. Kommer att uppdateras efterhand

• 17 feb 2013

Prova på OL-Skytte den 2 mars.

Tävlingsresa Kristihimmelfärdshelgen.

• 10 feb 2013

Ni vet väl om att klubben ordnar en bussresa till tävlingarna i Närke 9-12 maj. Gör plats i almanackan. Mer info kommer senare.

Resultat Bredaryds Sprint Cup del 2

• 7 feb 2013

Nytt deltagarrekord i den populära Sprint-cupen i Bredaryd. 21 deltagare. Segrare i herrernas elitklass blev Filip Trofast och i damernas elitklass vann förhandsfavoriten Linnea Andersson.

Spår finns

• 6 feb 2013

För den som vill varva ner från ett intensivt torsdagspass i sprintcupen kan ta med skidorna. Det är bra spår runt fotbollsplanerna. Även elljusbanan är spårad men det är tunt.