Nyheter

Axel fick starta först

  • 26 maj 2024

Axel Elmblad var på söndagen tillbaka i orienteringens världscup. Det handlade om sprint i schweiziska Olten. Men, att starta som nummer 1 bland 129 är knappast någon vinstlott.

Axel får springa i världscupen

  • 20 maj 2024

Axel Elmblad har gjort en fantastisk vårsäsong och ständigt varit bland de främsta. Därför var vi nog flera som förvånades att han inte fick plats i den svenska VC-truppen till tävlingar i Schweiz och Italien. Men, som förste reserv är Axel nu klar för tävlingarna.

Håkan vann alla fyra

  • 13 maj 2024

Närke stod i fokus senaste helgen med Swedish League men inte minst nationella tävlingar i så kallade Närkekvartetten. Håkan Svensson var en av många som sprang alla fyra loppen, men en av få som vann alla fyra.

Fantastiskt: Trea i Stafettligan

  • 13 maj 2024

43, 15 och 26 var BSOK:s facit i för året nybildade Stafettligan och det var riktigt bra resultat. Då slår Linus, Emil och Axel till i Örebro och blir trea efter Ravinen och Stora Tuna, men före IFK Göteborg, Linné, IKHP, Växjö eller alla övriga lag.

Bilder från 10 -mila

  • 5 maj 2024

En av BSOK:s trognaste supporter, Mats Abrahamsson, boende i Stockholm, besökte oss under helgens 10-mila i Nynäshamn. Det blev många trevliga samtal och Mats tog kort som ni kan se här. På Klotterplanket kan ni läsa Mats reportage från 10-mila. Tack Mats!

Bäst i Småland – äntligen

  • 5 maj 2024

Det svänger om BSOK i Tiomila. Förra året diskvalifikation, men den här gången var det revanschsugna löpare som tog sig an uppgifterna. Herrarna svarade för klubbens näst bästa placering någonsin och speciellt glädjande – ingen annan Småladsklubb var före i mål.

Bravo alla tjejer – och Svante

  • 5 maj 2024

Även klubbens dam- och ungdomslag skötte sig storstilat i Tiomila. De unga var först ut och blev nr 170 varpå damerna avrundade tävlingarna med 77:e placering.

98 har tävlat för BSOK

  • 2 maj 2024

En tredjedel av året har passerat och aktiviteten i BSOK är som de senaste åren riktigt hög. Efter att april är slut har 98 medlemmar sprungit minst en tävling. Det är elva fler än förra året vid denna tid.