Filip är tillbaka i fin form

  • 17 jul 2022

Många BSOK:are var med på västkusten och sprang Hallands 3-dagars. Största utropstecknet var Filip Trofast som gav positiva besked.

Vårsäsongen blev inte vad Filip hoppats. Försäsongen kantades av förkylningar, vilket grusade förhoppningarna. Han gjorde flera bra lopp, men saknade tempot.

Resultaten i Halland lovar gott och Filip gjorde ett stabilt och säkert 3-dagars då han på de tre etapperna var tvåa, tvåa och trea.

Han blev tvåa totalt efter Axel Granqvist, som var 1–1–2, men före Marcus Millegård.

Familjen Bjuvensjö från Hillerstorp tillhör klubbens nyare orienterare. Julia och Ronnie har mest sprungit öppna banor medan sonen Salomon blandat H12 med öppna banor.

Hallands 3-dagars har motionsklasser, vilket är perfekt för de som inte varit med så länge. Julia sprang i D50M och gjorde tre bra etapper. Placeringarna var 4–3–5 och sammanlagt blev hon fyra, tio minuter efter vinnaren. Bravo!

Stabila lopp gjorde Mattias Gunnarsson i H45 och H65-duon Kenneth Waltersson och Leif Söderlind. De var totalt tvåa, trea och fyra. 

Roligt att Filip Broling är tillbaka. Han sprang alla tre etapperna och blev tia i H18.

Flerdagars-tävlingar fortsätter redan i morgon då Österlen 3-kvällars inleds. Ett gäng BSOK:are är anmälda.

Veteran-VM i Italien har avslutats och där hade klubben makarna Albinsson. Men, dessa mästerskap blev inte vad de har kapacitet till.