Coronaanpassad JR genomförd i strålande vårväder.

  • 28 feb 2021

image: Coronaanpassad JR genomförd i strålande vårväder.

Ett 50-tal orienterare deltog i 2020 års Julruschen. Ja, det var 2020 års version trots att tävlingen genomfördes i idag. Tävlingen har blivit uppskjuten ett par gånger av corona-skäl. Vädret var toppen och tekniska utmaningar saknades inte.

Främsta huvudbryet var för många grönområdet i gafflingsslingan 7 - 13 enligt kartan nedan. De som löste problemet bäst var på herrsidan unge Axel Elmblad som tog sin andra JR-seger, båda gångerna i överlägsen stil. På damsidan blev det en ny segrarinnna i form av Eleonora Alinder från Sjövalla, Mölndal. Eleonora är som av en händelse väl bekant med Axel....

Hur som helst, imponerade gjorde även Hugo Auselius som vann mellanbanan och förutom att han slog sina konkurrenter så var han även starkast i familjen då pappa Håkan blev klart frånsprungen och dessutom glömde en kontroll. Storebror Emil startade inte pga sjukdom så då kan man väl säga att Hugo äger OL-mässigt i familjen, eller?

Korta banan blev en tät kamp mellan tvillingarna Elof och Arvid Treptow från AOK där Arvid till sin stora glädje kunde visa brorsan var skåpet ska stå (vad är det för konstigt uttryck förresten?..)

Tack alla för att ni deltog!

Håkan