Håkan fortfarande obesegrad

  • 23 apr 2019

Det har varit påsk och det innebar mycket orientering. BSOK:are har varit på 14 tävlingar och gjort 75 starter

Prydliga siffror och vackra resultat har det också blivit. Mest imponerar Håkan Svensson. Han sprang tre dagar i sträck (Friskus, Nackhe och Aneby). Och, han vann alla tre tävlingarna och har därmed en segersvit på åtta raka. Håkan är obesegrad i vår. Imponerande är bara förnamnet. 

Något som också är väldigt imponerande är antalet medlemmar som varit ute och tävlat under påsken. Tro’t eller ej, men siffran landade på 49 personer(!).
Alla resultat kan ni läsa på Värnamo.Nu, men här är ett antal godbitar:
• Axel Elmblad tog årets första DM-guld genom att vinna ultra-DM på Hallandsåsen. Emil Auselius sprang fortast i H20, men han och ende konkurrenten hade hoppat över ett staket, vilket inte var tillåtet, och de diskade sig själva. Beundransvärt.
• Carina Svensson och Mats Nylund var i Västergötland på tre tävlingar med fina placeringar, Carina: 7-1-2 och Mats 2-8-2.
• Segrare utöver Håkan hade vi genom Astrid Nilsson (Torsås), Åsa Wadensjö Leo (Nackhe), Hugo Auselius (Tockarp/Markaryd), Filip Trofast (Karlskrona), Ina Skalberg (Aneby, påskdagen) och Axel Elmblad (Aneby, annandagen).
Lägg till det ett stort antal placeringar på topp-5 i många klasser.
Slutsummering: BSOK är verkligen på gång och vi önskar våra löpare som springer 10-mila i Glimåkra kommande helg lycka till.