Försäljning av Ravellikläder

  • 19 feb 2017

För att hjälpa till att dryga ut vår klubbkassa i Bredaryds SOK har vi beslutat att sälja kläder från Ravelli. Det är främst våra ungdomar (elit och yngre), men även övriga klubbmedlemmar som har möjlighet att hjälpa till.

Kataloger kommer att delas ut på ungdomsträning och årsmötet, det finns även en bunt i klubbstugan. Skulle du sakna katalog och vilja sälja kontaktar du mig, så ordnar vi med katalog. Tillsammans med katalogen finns även en beställningsblankett och information om hur detta går till. Det går även bra att läsa med på www.ravelli.se.

Ni registrerar er själva genom informationen som medföljer katalogen. Därefter får ni en inloggningskod på mail och kan själv lägga er beställning på Ravelli partner sidan. Skulle några problem uppstå med själva orderläggningen är ni välkomna att kontakta Maria för support (mail: maria.auselius@telia.com telefon hem 0370-89634, mobil 070-976 44 11).

När samtliga beställningar är lagda i systemet och försäljningsperioden är slut så skickar vi in en gemensam order till Ravelli.

Sista dag för försäljning och registrering av order är söndagen den 30 april 2017.

Leverans av kläderna kommer sedan i mitten av Maj.

Då kläderna anlänt delas de ut till säljarna, som i sin tur delar ut beställda paket till sina kunder. I samband med detta betalar kunderna sina paket till er. Vår kassör kommer sedan att fakturera er de paket ni sålt.

Varje paket kostar 200 kr och klubben får behålla 55 kr av dessa. Säljer vi minst 200 paket får vi en bonus på 2000 kr.

 

Tack för att du hjälper till att dryga ut vår klubbkassa!

Styrelsen i BSOK