Ungdomscupen. Dags för etapp 2!

  • 24 maj 2016

Den 19:e och 26:e maj går de två första etapperna av Nissadals Ungdomscup, en lokal tävling för alla ungdomar (även nybörjare). Avresa till 2:a etappen i Anderstorp tors 26 maj kl 17.00 från klubbstugan i Bredaryd.

Ungdomscupen är uppdelad på 2 etapper på våren och 2 efter sommaren, totalt 4 etapper.

Årets etapper:

Etapp 1 Reftele tors 19 maj
Etapp 2 Anderstorp tors 26 maj
Etapp 3 Värnamo tors 25 aug
Etapp 4 Gislaved tors 1 sept (Sprint)

Det finns klasser för alla upp till 20 år. Klubben anmäler alla aktiva ungdomar som är med i ungdomsgrupperna med automatik och sedan är det bara att hänga på! Är du inte föranmäld går det bra att göra det på plats. Vi hjälper dig och kompass kan du låna :)

Ledare finns på plats och avresa sker från klubbstugan i Bredaryd. Vi du bli upplockad någon annanstans kan du höra av dig till någon av oss ungdomsledare.

Här kan du läsa mer om de olika etapperna och ta en titt i startlistan mm.
http://nissadals.klemming.nu/. Startlistor läggs ut några dagar innan varje etapp och resultaten kommer här efter varje tävling.

Nissadals Ungdomscup är dels som en vanlig tävling men man samlar också poäng till klubben! På sista etappen vinner den klubb som samlat mest poäng under de fyra deltävlingarna. BSOK leder klubbtävlingen och det försöker vi väl hålla?! Ju fler vi är som springer desto större chans har vi!

Vi ses i skogen!

Ungdomsledarna