Nytt anmälningssystem

  • 7 feb 2010

Nu är det nya anmälningssystemet till OL-tävlingar, Eventor, igång.

Adressen är: http://eventor.orientering.se/

eller följ länkarna under snabblänkar eller tävling.

 

Tidigare var uppgifterna att alla skulle behöva ett eget användarnamn och lösenord till systemet, men man har som tur är lyssnat på synpunkterna och det finns nu en "klubbinloggning" precis som i det gamla systemet. Man kan alltså logga in med den och anmäla både sig själv och andra klubbmedlemmar till tävlingar. Klubbinloggning sker genom att man väljer Bredaryds SOK i rullisten med klubbar och anger lösenordet där. Har du inte fått lösenordet på mail, fråga någon annan.

 

Däremot gäller det fortfarande att alla som ska kunna anmälas måste ha ifyllt personnummer och adress. Finns inte detta kommer personen inte finnas i listan över de som går att anmäla. Kontakta Ragnar för att åtgärda det.

 

På Eventors förstasida finns en guide för hur systemet fungerar (tyvärr fungerar den länken inte just nu men den ska komma igång under veckan enligt SOFT) som ni kan titta på om ni vill, men jag tror att de som använt det gamla systemet kommer att ha lätt för det nya och tycka det är mycket bättre på alla sätt. Nya funktioner för den som ska anmäla sig är bl.a. lättare sökning på tävlingar, se var tävlingarna går på en karta, anmälan till flera tävlingar med flera personer på en gång samt att man kan se vilka tävlingar man är anmäld till och på ett enkelt sätt dra tillbaka sin anmälan.