Jukola 2010?

  • 28 nov 2009

Det kan verka väldigt avlägset... men i sommar är det Jukola igen! Det har kommit en fråga från några som försöker anordna resa med flyg till Jukola.

2010 går Jukola några mil från Helsingfors. Det blir lite kortare banor men hårdare och svårare terräng än i år.

Resan blev väldigt lång i år, det verkar klart att vi i alla fall inte ska åka med samma buss. Det har kommit en fråga om det finns intresse för flyg från Norrköping till Helsingfors flyglplats (40 km från TC).

Det skulle innebära avresa från Bredaryd (bilar) kanske 05-06:00 lördag morgon, hemma igen i Bredaryd ungefär 16:00 på söndag eftermiddag. Kostnad för transport blir totalt under 2000 kr /person.

Ett annat alternativ kan vara att boka tåg till Stockholm och sen hänga på båtarna där, eller att ordna egen bussresa (raka vägen!) tillsammans med andra klubbar.

 

Jag skulle vilja ha svar från alla potentiella Jukolalöpare, de som är ungefär 16 och uppåt (även ni som inte vill springa!), damer och herrar.

- Är du intresserad av att springa Jukola om du har möjlighet? (givetvis ingen bindande anmälan)

- Skulle du följa med om det blev buss/tåg + båtresa som innan?

- Skulle du följa med om det blev bil+flygresa?

- Om bägge, vad föredrar du?

- Finns det någon gräns för hur mycket du tycker det är värt att betala (egenavgift) för att vara med på Jukola, i så fall hur mycket kan resan kosta?

Maila mig per@oxtract.se eller kontakta på något annat sätt, gärna så fort som möjligt. Det verkar väldigt avlägset, men ska vi få till en bra resa måste vi vara ute i tid!