SM i Småland

  • 25 aug 2009

Arrangörerna till SM i Östra Småland 2009 vill informera om arrangemanget

Hej allihopa!

Om det undgått någon så går SM i Östra Småland – medel den 11-12 sep med Viljan som arrangör, stafett den 13 sep med arrangörerna Målilla å Hultsfred samt natt den 23 okt i Vimmerby å Hässlebys regi.

Vi garanterar att det blir fantastisk terräng å utmanande banor, vi lovar storartade arrangemang med rafflande sekundstrider. Vi har åstadkommit överstyva arenor och sjudundrades kartor. Bra väder har vi beställt… Vad mer kan man då behöva? Jo…

Vi behöver ERT stöd för att kunna leva upp till våra mål – dels stort deltagande på tävlingslinjen och dels en månghövdad publik! Så vi ber er alla om att stötta oss – besök våra arrangemang i någon form antingen som löpare eller publik, eller varför inte som båda?!

Låt oss alla visa att småländsk orientering är offensiv, att vi har mycket att erbjuda arrangemangsmässigt och att vi står för kvalité å framåtanda. Passa på att marknadsföra era klubbar å arrangemang, utnyttja tillfället att exponera Småland som Nummer Ett! Således - var med å bidrag till småländsk succé i svallvågorna av 5-dagars i Eksjö!!!

Sprid detta i era resp klubbar – ordinarie anmälan går ut till medel och stafett den 30 aug, alltså ganska snart!!! Efteranmälan kan göras tom den 3 sep för medel å den 6 sep för stafetten. Till natten har ni på er till den 9 okt å efteranmälan till den 14 okt… Mer info på webben

http://www4.idrottonline.se/templates/Workroom.aspx?id=168373