UK informerar

  • 27 apr 2009

Tjoget och andra kommande stafetter

Då var Tiomila avklarat och det är dags att sikta framåt!

  • Lämmeltåget 30/5, vi har beslutat att vi inte åker på denna stafett pga av att det är så mycket andra ungdomsaktiviteter vid denna tid ändå!
  • Jukola 13/6 är det anmält två herrlag och 15 platser på resan som tidigare meddelat. Ett första preliminärt lagförslag kommer på klotterplanket.
  • Till Tjoget 4/7 har vi möjlighet att få ihop två lag, men det beror på intresset! Vi behöver ca 50 intresserade löpare för att kunna fixa detta. Det vore kul med två lag för annars är det nog en del av våra duktiga ungdomar som inte kommer platsa i förstalaget. Det kommer inte bli så att de som springer i andralaget måste springa "för långa sträckor" om det blir två lag, så ni behöver inte vara oroliga. Gå in på kavlebanken och uppdatera, ni som inte har gjort det (speciellt ni som känner att ni skulle kunna vara akutella för andralag eller reserv till andralag) så fort som möjligt så får vi en bild av intresset och alla kan planera bättre.
  • Till U-tiomila känns det givet att vi ska ha ett tjejlag med våra duktiga tjejer. Ett eget herrlag utöver det är på gränsen till att det går att genomföra själva. Eventuellt kanske vi ska ha kombinationslag där, fundera på det.
  • 43-kavlen har gjort en regeländring så att det inte finns någon undre gräns för hur gammal man ska vara vilket ger en hel del att fundera på! Jag skrev innan att man kunde ta in seniorer men jag räknade fel, det är ju inte aktuellt... Vi borde i alla fall kunna ha ett H43-lag, eventuellt ett D43 och H60 beroende på intresse.