Hoppa till sidans innehåll

Högklassig HC-sprint trots datastrul

03 JUN 2019 10:37
Så har klubben åter arrangerat High Chaparralsprinten. Plötsligt datastrul samlade lång kö för utstämpling men i stort ger vi oss högt betyg.
  • Skapad: 03 JUN 2019 10:37

Vi var många som var på plats för att hjälpa till. Själv hade jag fått en friroll och kunde segla runt, titta och snacka med folk. Det var ett stort nöje och jag träffade faktiskt ingen som hade några klagomål eller var förbannad.

Tvärtom var det positiva ord man fick höra och någon nämnde att det var trevligt och imponerande att se så många vara iklädda BSOK-jacka. 

Tävlingsledare Håkan Svensson traskade runt och hade full kontroll. Var det något han inte var så säker på hade han fullt förtroende för sina ”undersåtar”. Och, de kunde man lita på.

364 löpare var anmälda inför tävlingen. Det var klart färre än för ett år sedan, men då hade klubben också Slättösand-medeln dagen före. Håkan hoppades på hundratalet anmälningar till de öppna banorna. Och fick nästan rätt, ty slutliga deltagarsiffran blev 449.

Därmed ska det ge en hygglig slant i överskott och en fjäder i hatten för arrangemanget. Alla bidrog till det, men en extra ros till banläggaren Filip Trofast.

Efter HC-sprinten bjöd klubben också på triallöpning Mighty March Run. Tyvärr kom endast ett dussin tappra kämpar till start.

– Vi får ta ett snack om hur vi ska göra med det loppet i fortsättningen, tycker ordförande Maria Andersson.

Nu suger vi till oss allt positivt och laddar om för höstens två DM-arrangemang, medeldistans lördag 7 september och stafett söndag 8 september.

Skribent: Sölve Andersson
E-post: This is a mailto link

Hittaut  

 

Postadress:
Bredaryds SOK - Orientering
Ringvägen 26
33371 Bredaryd

Besöksadress:
Ringvägen 26
33371 Bredaryd

Kontakt:
Tel: 0709848792
E-post: This is a mailto link

Sponsorer


Bredaryd

Elajo

RapidPRF

Talent Plastics

Smålänningen

Ewes
Nyby
Metall AB Källström Nilsson
Winsth Golv
Värnamo Energi