Hoppa till sidans innehåll

Träningsläger i Spanien 2020

08 NOV 2019 09:04
Vi har fått erbjudande om att samordna ett läger i Spanien med Växjö OK. Läs mer.
  • Skapad: 08 NOV 2019 09:04

Inbjudan Utlandsläger Spanien 8-17 februari (v. 7) 2020 

 BSOK har fått er erbjudande från Växjö OK om att samarrangera ett träningsläger för att få bättre sparring och kunna optimera kostnaden.Planen är att förlägga lägret till Burgohondo som ligger utanför Madrid.

Preliminärt är planen just nu att vi flyger ut på lördag förmiddag (8 februari) från Landvetter eller Kastrup till Barajas, Madrid. Där hyr vi bilar och kör till vårt boende (ca 90 min). Vi kommer troligtvis bo i ett större hus (ca 15 platser) men detta går såklart att ha åsikter om och påverka. Vi bestämmer detta efter anmälan gått ut och ser hur många deltagare som hänger på. Därför är denna anmälan bindande.

 Under söndagen till fredagen kommer vi träna på de kartor som finns i närheten av nära boendet, max 15-30 min körtid om inte på joggingavstånd. Det kommer troligen bli minst 2 sprintträningar och resten i teknisk, stenig skog. Tuff och utmanande terräng som nog kommer kunna utveckla alla som vill åka med både fysiskt och tekniskt.

 Under helgen (15-16 februari) arrangeras det 3 st WRE-tävlingar (medel, sprint och lång) som man skulle kunna delta på innan hemresan. Troligtvis kommer man om man väljer att springa alla tre tävlingarna i så fall inte hinna med något bra flyg under söndagen utan tränar då istället ett sista lugnt pass på eftermiddagen och flyger istället på måndag morgon. Alternativet kan vara att man bara springer en/två av tävlingarna och satsar på hemresa under helgen.

 Kostnaden kommer, lite beroende på hur många dagar långt lägret blir, att ligga på ungefär 4000- 4500 kr/person och då inkluderas mat, boende, del i hyrbil och kartor. Bidrag kommer att utgå till medlemmar i JOYSgruppen. Flygkostnader tillkommer då det är upp till var och en att boka. Biljetter ser i dagsläget ut att ligga på ca 2000 kr tur och retur.

 För att vi ska hinna planera och boka allting så att datumen kan låsas (och därmed bestämma vilka flighter man skall boka biljetter på innan flygpriserna riskerar att börja skena iväg) så måste vi ha in er anmälan absolut senast 20 november till This is a mailto link eller tel 070-6293724 (Håkan)

 För den som vill läsa in sig ytterligare om lägerverksamheten i Burgohondo så finns deras hemsida här: https://maximusocamp.com/

 Magnus, Peter och Håkan

 

 

 

Skribent: Carina Svensson
Epost: Adressen Gömd

 

 

Hittaut

HC-sprinten

 

Partners

ICA
i Bredaryd

Sponsorer

ewes-neutral

RapidPRF

cropped-Belas_logo

Talent Plastics

swedbank

Smålänningen


 

Postadress:
Bredaryds SOK - Orientering
Ringvägen 26
33371 Bredaryd

Besöksadress:
Ringvägen 26
33371 Bredaryd

Kontakt:
Tel: 0370695005
E-post: This is a mailto link