Hoppa till sidans innehåll

Träningsläger 23-25 mars

2018-01-30 17:00
i Norrköping. Läs inbjudan och anmälan här
  • Uppdaterad: 2018-01-30 17:00

Hej alla BSOK:are!
BSOK har tillsammans med OK Vivill börjat planera för ett träningsläger helgen 23–25 mars. Vi har bokat hela vandrarhemmet Abborreberg i Norrköping för våra två klubbar.
OK Kolmården kommer att bistå med träningspaket i terräng som ger mycket bra förutsättningar för teknikträning samtidigt som det förbereder oss på bästa sätt för O-ringen 2019. Hur dessa träningspaket kommer att se ut är ännu lite oklart, men alla är välkomna till detta läger som vi hoppas blir en trevlig helg för alla tillsammans där man förhoppningsvis kan utöka sitt orienteringskontaktnät i och med att vi delar helgen med en av våra grannklubbar.
Vi kör ett nattpass på fredag, två teknik pass på lördag och ett teknikpass på söndagen. Troligen åker vi stor buss upp samt några bilar. Vi fixar maten själva.
Det återstår fortfarande en del detaljer men vi behöver nu ta in platsreservationer från er som vill vara med på den här resan. Hälften av platserna kommer att vara våra och hälften går till OK Vivill. Den 12 februari kommer vi att stämma av intresset från båda klubbarna och de platser som inte är tingade av oss kan då övergå till OK Vivill om de har fler intresserade.
Boendet ligger på 175.- per natt och bädd. Träningarna kostar troligtvis runt 50 kr per karta. Vad gäller exakta kostnader så måste vi veta mer om hur många vi blir och stämma av med VG och Vivill.
Vänligen ta er en funderare redan nu i helgen. Svara mig på 070-2588031 senast 12:00 den 12 februari men eftersom vi har begränsat antal platser är det först till kvarn som gäller.
Vi ser fram emot en riktigt härlig helg i de djupa Kolmårdenskogarna och samvaro vid Bråvikens strand.
Med vänlig hälsning
Carina

Skribent: Andreas Johnsson
Epost: This is a mailto link

Dragningslista BSOK Julkalender 2017

Italienska 5-dagars 

Hittaut

HC-sprinten

 

Partners

ICA
i Bredaryd

Sponsorer

ewes-neutral

RapidPRF

cropped-Belas_logo

Talent Plastics

swedbank

Smålänningen

Postadress:
Bredaryds SOK - Orientering
Ringvägen 26
33371 Bredaryd

Besöksadress:
Ringvägen 26
33371 Bredaryd

Kontakt:
Tel: 0370-695005
E-post: This is a mailto link